Pakketten

Willem Tell adviseert u over bedrijfsstrategie, organisatiestructuur en bedrijfsprocessen. Vervolgens vertalen wij deze naar een functioneel en technisch softwareontwerp. Hierbij bepalen wij welke ERP softwareoplossing het beste bij u past. Wij werken met Odoo, WTell en Isah.

Odoo

Odoo is een gebruiksvriendelijk software pakket dat bestaat uit meerdere modules. U kunt zelf bepalen welke modules u wilt gaan gebruiken ter ondersteuning van uw dagelijkse bedrijfsvoering. De kracht van het pakket Odoo is dat alle modules aan elkaar gekoppeld zijn en dus kunnen samenwerken als één applicatie. Odoo, alles in 1.

 

Meer informatie

WTell

WTell is geschreven in Java (J2EE) en wordt vaak ingezet om bedrijfsprocessen te optimaliseren.  WTell is een web-applicatie en een mobiele oplossing in één. De kracht en het kenmerk van WTell is combineren van functionaliteiten en gegevens

Meer informatie

isah

ISAH Business Software is een ERP-pakket voor de maakindustrie. Het segment waarop ISAH zich richt zijn de klantordergestuurde bedrijven in de maakindustrie. Dit houdt in dat de productie of engineering van producten pas start op het moment dat een klant een order heeft geplaatst.

Meer informatie