Uw ERP werkt beter met Wtel

Software ondersteunt het bedrijf vaak onvoldoende

Wij zijn vanaf 2001 actief met het ondersteunen van onze klanten met het gebruik van ERP.  Door het afstemmen van uw organisatie met de software zijn grote voordelen te behalen.  Hierdoor krijgt u een helder beeld op het bedrijf. Helaas zien wij dat dit in de praktijk niet wordt bereikt. Hierdoor verdient u minder en heeft u veel administratief werk.

Door software eenvoudig te gebruiken kunt u vaak vlot meer rendement uit uw IT halen.

ERP implementatie binnen uw organisatie

Van maatwerk binnen ISAH naar WTell en tenslotte eenvoud met Odoo

Wij zijn vanaf 1999 begonnen om klanten te ondersteunen met het implementeren, aanpassen en beheren van hun ERP-pakket. Dit met de ERP-pakketten ISAH, SAP, Navision en/of Plan de Campagne.  In de ondersteuning is ons opgevallen dat wij klanten op steeds dezelfde wijze moesten helpen.  Kan dit niet anders, vlotter, goedkoper en eenvoudiger voor bedrijven?!

Vanaf 2004 maken wij gebruik van onze eigen standaard maatwerkoplossing WTell. De voordelen:

  • Minder specifiek maatwerk binnen uw ERP.
  • Eenvoudige schermen
  • Snellere implementatie en minder kosten

WTell gebruiken wij voor het leveren van een eenvoudige interface voor de basis bedrijfsprocessen van onze klanten, voor het combineren van gegevens uit verschillende software pakketen of indien wij op verschillende platformen moeten communiceren, zoals op mobiele telefoons.

Een andere grote en belangrijke toepassing van ons platform is het verzorgen van de communicatie met uw bedrijf met externe applicaties, cnc-machines en/of cadcam toepassingen.

 

Met Odoo betere ondersteuning

Vanaf 2014 zijn we begonnen met het implementeren van Odoo voor onze klanten. In die periode hebben we onze focus ook meer verlegd van technische aanpassingen naar meer organisatie advies, omdat hier naar onze mening ook de nadruk hoort op te liggen.  We zijn vanaf die periode ook oplossingen voor specifieke branches gaan ontwikkelen, o.a. Kinderdagverblijven, installatiebedrijven, handelsbedrijven en uiteraard ons speerpunt productiebedrijven.

Vanaf het najaar 2017 bieden wij ook aan onze Odoo-klanten een standaard koppeling met WTell aan en wij zien dat zij vlot en optimaal van deze oplossing gebruik kunnen maken, waarbij Odoo en WTell perfect met elkaar samenwerken.  De achterliggende filosofie van de 2-programma’ s is gelijk.  Denk aan de gebruiker en houdt het simpel.

Vanaf 2018 zetten wij WTell over naar het Odoo platform, waardoor bepaalde standaard zaken niet meer door ons zelf hoeven worden geregeld.

 

Groei door de juiste organisatie

Hoe zorgen wij voor groei om meer klanten te ondersteunen?

Om sneller te kunnen groeien hebben wij ook in de periode 2015-2017 met verschillende partijen binnen 1 organisatie samengewerkt. Deze samenwerkingsverbanden hebben niet gebracht wat wij voor onze klanten beoogden.  Vanaf 1 juli 2017 werkt Wilhelm Tell als zelfstandig bedrijf samen met andere specialisten in verschillende samenwerkingsverbanden. Ons gezamenlijk doel is om klanten te helpen om hun bedrijfsprocessen goed te organiseren en hier IT als middel zo optimaal mogelijk in te zetten. Graag delen wij onze kennis en kunde met anderen, zodat wij er met zijn allen er beter van worden.

De werkzaamheden binnen Odoo hebben wij vanaf oktober 2017 ondergebracht in OntwikkelingInEenvoud B.V.

 

Vertel mij meer over Odoo door OntwikkelingInEenvoud B.V.

Graag werken we met u samen

Momenteel werken wij met een goed team van ervaren mensen aan leuke en belangrijke projecten voor onze klanten.  U kunt met ons contact opnemen om ook beter te gaan werken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het verbeteren van bedrijven.

Wij kunnen veel voor u betekenen.

Graag maken wij een scan van uw bedrijfsprocessen en u zult zien dat bepaalde zaken vlot voor u worden opgelost, waardoor uw onderneming goed kan gaan presteren.

Binnen ons bedrijf is tevens ruimte voor ondernemend personeel of ondernemende partners, welke het top vinden om IT optimaal in te organiseren voor onze klanten, waardoor zij zich goed kunnen ontwikkelen.  Actuele vacatures kunnen op onze website worden gevonden. Welkom in ons team.

Scan van uw bedrijfprocessen

Wij zullen de komende jaren met onze partners, personeel en klanten tot goede oplossingen komen, waarbij kwaliteit bij ons belangrijker is dan de kwantiteit. Ons streven is om vlotte en eenvoudige oplossingen te leveren. U verdient een helder zicht op uw onderneming.

Remko Strating