6 Nov 2017 | ,

Afbeeldingen en foto’s inlezen met WTell vereenvoudigd

Binnen ISAH en Odoo is het mogelijk om artikelen te voorzien van afbeeldingen.  Dit is een fijne functionaliteit. Het is dan meteen duidelijk om wat voor product het gaat. Een afbeelding van een product zegt namelijk vaak meer dan een omschrijving. Het registeren en het beheren van deze afbeeldingen is echter vanuit standaard functionaliteit een enorme klus.

Gebruik WTell module F1576 Voor het eenvoudig inlezen van afbeeldingen

Om dit proces te vereenvoudigen is voor de ISAH en Odoo klanten binnen WTell een module ontwikkeld, waarmee u vlot foto’s en afbeeldingen  kunt inlezen. Dit kunnen eigen foto’s zijn van uw eindproducten en/of halffabrikaten en/of de catalogus van uw toeleveranciers.  Hiermee heeft u op een vrij eenvoudige manier afbeeldingen van uw producten beschikbaar en kunt u deze delen en communiceren met uw klanten en toeleveranciers.  Dit voorkomt een hoop onduidelijkheid en zorgt ervoor dat u niet veel tijd kwijt bent met het beheer hiervan.

Overzicht en rapporten met afbeeldingen

Indien u de afbeeldingen in de database van ISAH of Odoo heeft ingelezen, dan kunt u deze vrij eenvoudig zichtbaar maken op uw inkoopbonnen, expeditiebonnen of werkinstructies aan uw productieafdeling.  Wij kunnen dit vrij eenvoudig voor u realiseren vanaf onze standaard maatwerk rapporten.

Een afbeelding maakt vaak meer duidelijk dan een hoop woorden in de vorm van werkinstructies. U bereikt hiermee een duidelijke visuele communicatie met uw medewerkers en klanten, waardoor kansen op fouten wordt verminderd.

Kortom wilt u ook op eenvoudig te beheren wijze werken met afbeeldingen van uw producten of is het voor uw proces belangrijk dat dit goed wordt beheerd, neem dan contact op met WilhelmTell

Onze klant was in staat om in korte tijd een kleine 10.000 afbeeldingen in te lezen en te beheren. Dit had met de standaard functionaliteit van het ERP-pakket enkele weken gekost.

Remko Strating