16 Apr 2014 | ,

CNC programma met ERP

Het beheren van uw CNC-programma's kan een enorme klus zijn en daarnaast worden deze vaak decentraal bij de machine zelf opgeslagen. Ook bent u bij herhalingsopdrachten vaak afhankelijk van het geheugen van de operators welke programma's zij in het verleden hadden gebruikt. Uiteraard genereren CAD CAM software tegenwoordig ook CNC-programma's. Deze worden dikwijls aangepast en gecorrigeerd door uw ervaren medewerkers. Deze aanpassingen houdt u graag op een eenvoudige wijze vast.

Module F3 van WTell voor eenvoudige communicatie en opslag van uw CNC-programma's.

Indien u gebruikt maakt van ISAH of Odoo stop dan meteen met het handmatig bijhouden, het bedenken van maatwerkaanpassingen.  Ga gebruik maken van de module F3 van WTell welke op een eenvoudige wijze de rechtstreekse communicatie tussen uw Machines en ERP-pakket realiseert.  U scant een productie opdracht of een artikel en krijgt dan meteen de gekoppelde CNC-programma’s te zien. Tevens worden voor u de verschillende versies beheerd, zodat u eventueel eenvoudig kunt teruggrijpen op oude versie als bepaalde aanpassingen niet naar wens zijn.   Stop met zoeken.

U kunt WTell inzetten door met verschillende apparaten binnen uw bedrijf te communiceren en gegevens uit te wisselen.  Geen handmatig tikwerk en uw heeft de status van uw apparatuur meteen bij de hand.

Wilhelm Tell helpt met het optimaliseren van uw productieprocessen

Wij bieden u goede oplossingen om uw productieprocessen optimaal in te regelen gekoppeld met uw ERP-pakket. Graag onderzoeken wij samen met u op welke wijze u dit proces beter kunt organiseren.  Een goede organisatie geeft u de mogelijkheid om te kunnen groeien en uw klanten beter te bedienen.

Door het ophalen en opslaan van CNC programma's met WTell is het eenvoudig om herhalingsorders te draaien en kan ook worden ontdekt met welke programma's er in het verleden is gedraaid. Dit bespaart een hoop zoektijd en dubbel werk.

Remko Strating