15 Dec 2017 | ,

Database koppeling WTell met MSSQL aangepast.

Om WTell verder toekomst bestendig te maken en deze applicatie verder onafhankelijk van ISAH te laten zijn, is in de loop van deze maand de koppeling met de database aangepast.  Deze koppeling is verder gestandaardiseerd en is geïsoleerd binnen een bepaalde service.  Vanaf deze service wordt de informatie nu in de vorm van JSON-objecten met de applicatie gecommuniceerd.  Hierdoor maakt het niet uit vanaf welke bron WTell de gegevens ontvangt en kan er in de nabije toekomst ook met programmeurs worden samenwerkt met de ontwikkeling van functionaliteiten zonder dat zij meteen begrip hoeven te hebben van de opbouw van het ERP-pakket.

Bij komende updates extra testen.

De nieuwe JDBC-koppeling met MSSQL reageert strikter dan de oude koppeling en hierdoor is het mogelijk dat bepaalde functionaliteiten van WTell na de update niet meteen correct werkt. U wordt aangeraden om bij de volgende update van WTell even meteen de functionaliteit met ons te testen.  Dan weten wij zeker dat u met uw werk kunt doorgaan.  Met deze koppeling kunnen wij u garanderen dat u de komende jaren prima met MSSQL kunt communiceren.

WTell gekoppeld met Odoo

De klanten welke met ISAH werken zullen op korte termijn geen voordelen hebben aan de aanpassing, echter koppelen met andere databestanden in samenwerking met ISAH is nu eenvoudig te realiseren. Daarnaast is er een standaard PostGreSql koppeling ontwikkeld, zodat de modulen van WTell ook eenvoudig beschikbaar zijn voor klanten welke met Odoo werken.

WTell als koppeling tussen applicaties

Kortom heeft u behoefte om informatie te combineren met verschillende pakketen, o.a. ISAH en Odoo. Ga dan niet voor dure maatwerkoplossingen waarbij alles opnieuw moet worden gebouwd. Gebruik WTell als tussenlaag als technische oplossing en dan kunnen wij ons meteen bezighouden met het verbeteren van uw bedrijfsproces.

Neem hiervoor contact op met Wilhelm Tell 085 – 760 8660

Met de totale afsplitsing van logica waarop gegevens worden opgehaald en de functionele modulen van WTell kunnen wij onze klanten in samenwerking met verschillende programmeurs en pakketten vlot goede passende oplossingen aanbieden.

Remko Strating