9 Jan 2013 | ,

Gecombineerd boeken van meerdere productieopdrachten

U combineert de werkzaamheden van verschillende productieopdrachten, echter u heeft veel werk om per productieopdracht te bepalen waar u uw tijd aan heeft besteed voor uw nacalculaties of boekt het totaal aantal uur op een willekeurige opdracht. Hierdoor zijn uw nacalculaties niet altijd even betrouwbaar en weet u eigenlijk niet of uw verkoopprijs echt goed is of uw de juiste bedragen aan uw klanten factureert.

WTell is voor u de oplossing met gecombineerd boeken

Binnen WTell hebben wij nu een module voor u ontwikkeld, waarbij u eenvoudig deze verschillende productieopdrachten kunt combineren tot een boekingsnummer.  Dit geeft u de mogelijkheid om dan meteen de uren op dit nummer te boeken, waarbij de uren netjes over de opdrachten worden binnen uw ERP-pakket, zoals Odoo en ISAH worden verdeeld. De kracht van onze oplossing is dat dit op ieder moment in het bedrijfsproces kan gebeuren en dat medewerkers eventueel ter plekke kunnen besluiten om een bewerking of handeling gecombineerd uit te voeren. Dit combineren van opdrachten kan simpel bij de machine of bewerkingscentrum op een webbrowser worden uitgevoerd en u hoeft dus geen specifieke software voor aan te schaffen.

Eenvoud in gebruik en uw nacalculatie klopt

Onze klanten melden dat de module eenvoudig is in het gebruik en dat nacalculaties een stuk nauwkeurige zijn geworden.  Dit geeft hen dan de mogelijkheid om hun opdrachten voor de juiste prijs te factureren en te verkopen zonder dat zij hier veel administratieve handelingen voor hoeven uit te voeren.  Kortom zij hebben beter inzicht en controle over de tijden welke zij aan de opdrachten hebben uitgevoerd.

Ga ook eenvoudig uw nacalculatie boeken.

U kunt uiteraard uw boekingen afzonderlijk blijven registreren of de gecombineerde boekingen met veel werk handmatig combineren.  Het alternatief is dat u gaat kiezen voor de module van WTell waarbij u de bewerkingen eenvoudig gecombineerd kunt gaan boeken.

Waar wacht u nog op neem contact op met Wilhelm Tell 085 – 760 8660

Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.

Henry Ford