5 Jul 2018 |

Implementatie Odoo klantfocus.

Klantfocus is belangrijk als u begint met het toepassen van Odoo. Dit lijkt logisch, echter klantfocus wordt door de techniek of details in de IT vaak vergeten. Uw bedrijf dient de klant goed te kennen.

Hiervoor dient te bepalen op welke wijze u het beste klanten uw producten en diensten kunt aanbieden. Belangrijk is, biedt u uw klanten de juiste producten en diensten. De waardering van deze diensten en producten door uw klanten is belangrijk. Deze bepalen in hoge mate uw winstgevendheid.

Met klantfocus zal uw bedrijf eenvoudiger werken en gaan groeien. U doet de juiste zaken.

Het leveren van goede producten en diensten aan klanten centraal

Het organiseren van een goede dienstverlening aan klanten is een jarenlange inspanning. U dient klantfocus houden. Het verbeteren van de dienstverlening door het implementeren van Odoo als middel van digitale transformatie vereist omdenken:

  • De dienstverlening dient bedrijfs- of sectorbreed te worden bekeken.
  • Focus op vaardigheden van uw medewerkers en niet naar functies
  • Mensgericht werken. De functionele aspecten zullen worden geautomatiseerd met Odoo.

Uw gehele organisatie dient te gaan handelen in richting tot de nieuwe werkwijze.

Voor een goed resultaat moet u de implementatie van Odoo beschouwen als een organisatie verandering

Ga verder dan alleen een pakket selectie

Vaak voeren bedrijven een pakketselectie gebaseerd op de bestaande werkwijzen. In dat geval zult u bij de toepassing van Odoo zaken gaan automatiseren. U gaat kosten besparen.

Voor een kleine 25 euro per gebruiker per maand zit de kostprijs ruim onder de klassieke ERP-pakketten dus bij een pakket implementatie zult u zeker winst boeken.

De grote stappen kunnen echter wordt gezet als u de werkwijze gaat veranderen en Odoo gebruikt als middel om dit te bereiken. In samenwerking met onze klanten willen wij deze stappen gaan nemen.

Het softwarepakket Odoo geeft u mogelijkheden om beter te werken en uw klanten een betere service te leveren. Uw bedrijfsprocessen kunnen eenvoudiger worden. U krijgt inzicht en controle. U gaat groeien. Benut deze mogelijkheden.

Vertel mij over Odoo

Ga voor rendement in uw implementatie

U bent goed in het leveren van uw producten en diensten. Wij zorgen in samenwerking met u dat uw bedrijf op een eenvoudige en moderne wijze met Odoo werkt. Onze consultants hebben ruime ervaring met productie- en installatiebedrijven.

Wij zijn een samenwerkingspartner voor onze klanten met het optimaliseren van hun werkwijze en kijken verder dan alleen de implementatie van een softwarepakket

Neem vandaag nog contact met ons op. Houdt klantfocus. Laat ons in samenwerking met u uw bedrijf optimaal inrichten.