23 Jul 2018 | ,

Maakbedrijf kies voor Odoo portaal

Het Odoo portaal. Een goede communicatie over de voortgang van uw productie met uw toeleveranciers en klanten is van essentieel belang binnen uw maakbedrijf. U beschikt graag over de juiste gegevens. Deze deelt u zo goed mogelijk met uw toeleveranciers en klanten.  Bij een goede uitwisseling kunt u vlot bijsturen indien er zaken anders lopen dan verwacht. Een goede planning met een  goed ERP-pakket is hierbinnen essentieel.

Een goede inrichting van uw communicatie en uitwisseling van gegevens tegen lage kosten is voor uw maakbedrijf essentieel. Dit kunt u bereiken door de inzet van het Odoo portaal

Vertel mij meer over het Odoo portaal

Wat is Odoo?

Odoo is een opensource ERP-pakket waarbij vrij eenvoudig nieuwe aanpassingen zijn te maken. Hierdoor heeft u vlot een goede basisoplossing als maakbedrijf en kunt u daarna snel uw specifieke aanpassingen en wensen laten vervullen. In de meeste gevallen zijn dit zaken welke met uw specifieke producten of productieproces hebben te maken.

Vertel mij meer over Odoo

Odoo portaal extra

Wij hebben in aanvulling tot het standaard Odoo portaal extra zaken toegevoegd, zodat u eenvoudig gegevens kunt uitwisselen, zonder dat u zaken hoeft over te typen of op andere wijze moet overnemen. De koppelingen zijn veelal gemaakt in XML en de gegevens worden veelal automatisch in de pakketten van uw klanten of toeleveranciers ingelezen. Deze functionaliteiten zijn gedeeltelijk beschikbaar gekomen, door te werken met het eigen ontwikkeld framework in Java, WTell.

Vertel mij meer over WTell

Klanten met ISAH hebben geluk

Indien u werkt met het ERP-pakket ISAH dan heeft u geluk. Wij hebben ook een goede koppeling met WTell en Odoo voor u gerealiseerd. Hierdoor kunt u vlot profiteren van de vele voordelen welke Odoo voor u heeft:

  • Webbased
  • Eenvoudige gebruikersinterface
  • Vlot aan te passen
  • Eenvoudige mogelijkheden om met andere pakketten te communcieren.
Hoe worden ISAH klanten geholpen?

Ga voor een goede gegevens uitwisseling

Blijf niet doormoderen. Kies niet voor complex maatwerk. Implementeer het Odoo portaal voor uw maakbedrijf en u zult zien dat u beter en goedkoper gaat werken.

Neem meteen contact met ons op