8 Sep 2013 | ,

Module meetrapporten beschikbaar in WTell

U schaft een goede meetmachine aan en voert hiermee goede nauwkeurige metingen uit op uw producten en kunt eventueel fijne rapporten maken.  Helaas is het niet mogelijk om deze gegevens eenvoudig in uw ERP-pakket op te slaan, zodat deze netjes bij uw productieopdrachten en artikelen staan. Nu heeft u een dure meetmachine aangeschaft, echter hoe verwerkt u deze gegevens goed, eenvoudig en netjes binnen uw bedrijfsproces, zodat deze meetmachine optimaal kunt gebruiken.

WTell heeft nu een nieuwe module voor het beheer van uw meetrapporten

De oplossing is in principe vrij simpel.  U gaat WTell gebruiken voor het beheer van uw meetrapporten.  U kunt een meetplan per artikel instellen en vervolgens dit meetplan op uw meetmachines uitvoeren.  Deze gegevens kunt u vervolgens netjes uitdraaien in een rapport en deze naar uw klanten sturen.   Tevens kunt u uw meetgegevens in de toekomst, indien nodig vrij eenvoudig terugvinden, omdat deze zijn gekoppeld aan uw artikelen en uw verkooporders.

Kortom alle meetgegevens zijn voor u goed en eenvoudig beschikbaar en u kunt u klanten prima voorzien van meetgegevens over producten welke zij bij u bestellen.

Enkele klanten hebben de module in gebruik genomen

In de afgelopen periode is met een 2-tal klanten de module in gebruik genomen en is deze uitgebreid getest.  De medewerkers zijn enthousiast omdat hen overtypen wordt bespaard en er eenvoudig goede rapporten worden aangemaakt.  De klanten zijn tevreden, omdat zij over goede informatie over de producten welke zij bestellen ontvangen.

Blijft u uw meetrapporten decentraal beheren, nee toch !!!

U kunt uiteraard kiezen om uw meetgegevens decentraal te blijven beheren, echter dan haalt u nooit maximaal rendement uit uw metingen.  Een alternatief is om te kiezen voor een dure maatwerkkoppeling met uw ERP-leverancier.  Of u kiest voor Wilhelm Tell en dan kunt u vrij vlot en simpel aan de gang met uw meetgegevens.  Wacht niet langer en bel 085 – 760 8660.