27 Dec 2007 | ,

Module rapportages beschikbaar binnen WTell

Een groot deel van de tijd en kosten bij de implementatie van een ERP-pakket is de ontwikkeling van rapportages.  De voorraad standaard rapportages van de verschillende ERP-leveranciers voldoen vaak niet en het is vrij intensief om goede rapportages te maken.  U heeft als klant vaak het gevoel en idee. Hoe kan het toch dat dit niet echt in de standaard is ontwikkeld?  U gaat werken met eigen rapportages in Excel , Word of moet dure consultants inhuren om voor u rapportages op maat te laten maken,

Gebruik WTell als rapportage omgeving

Stop hier meteen mee.  U heeft met het gebruik van WTell de ultieme rapportage oplossing om uw rapportages te laten uitdraaien. Wij werken met gestandaardiseerde gegevens sets waarop wij door middel van IReport vlot rapportages voor u kunnen ontwikkelen.  Het zou tevens gewoonweg simpel zo kunnen zijn dat wij de door u gewenste rapportages reeds in het verleden hebben ontwikkeld en deze gewoonweg voor u met minimale aanpassingen beschikbaar zullen zijn.

WTell als rapportagetool over meerdere databases

Met het uitdraaien van de verschillende rapportages binnen WTell maakt het in principe niet uit van welke bron de genoemde rapportages komen.  U kunt de verschillende omgevingen met elkaar combineren, zoals gegevens uit uw website, boekhoudprogramma en uw ERP-pakket.

Concreet hebben wij nu verschillende rapportages gestandaardiseerd voor een verzameling ISAH-klanten binnen productiebedrijven.  Ook draait onze rapportage module nu binnen de productiehal van een klant van ons, omdat de rapportages vrij eenvoudig en licht zijn te openen binnen een webbrowsers.

Kortom laat u uw mogelijkheden tot de rapporages niet beperken en ga meteen gebruik maken van WTell.

 

Business reporting is not dealing with objects, it is dealing with relationships between objects.

Hasso Plattner