8 Sep 2018 |

Odoo maakbedrijf perfect

Odoo maakbedrijf. U bent als eigenaar van een maakbedrijf oftewel productiebedrijf op zoek naar goede software. De software moet uw bedrijf goed ondersteunen.  U heeft reeds verschillende vertegenwoordigers van bekende ERP leveranciers langs laten komen.  Zij hebben u nog niet overtuigd dat zij de goede oplossing hebben. U twijfelt, de prijs en investeringen zijn enorm  en verdient dit zich wel terug.  Is het in de tijd van apps en internet nog wel verstandig om te beginnen met een klassieke zware ERP implementatie? Kan het niet eenvoudiger? Lean.

Laat ERP u niet binden?

Uw productieproces is de afgelopen jaren steeds eenvoudiger geworden. U kan zich niet meer veroorloven om met lange levertijden te werken.  De productie moet steeds goedkoper en sneller.  Met software kunt u grote stappen maken door alles met elkaar te verbinden.  Dit reduceert fouten en u heeft overzicht.

Moderne software verbindt uw productiemiddelen en de logistieke afhandeling met elkaar.  De kreten: Industrie 4.0, Internet of things kunnen voor u concreet worden toegepast.

Uw bedrijfssoftware dient flexibel en modern te zijn om hierin in te spelen. Gaat u dit met een inflexibel log klassiek ERP-pakket bereiken? 

Odoo Productie een flexibele moderne oplossing

Odoo Maakbedrijf.  U kunt met de productie module van Odoo eenvoudig beginnen met de ondersteuning van uw productie processen. Indien u meer functionaliteit nodig heeft, dan kunt u deze toevoegen middels extra apps of instellingen.

Dit zorgt ervoor in tegenstelling tot de klassieke ERP toepassingen dat u vlot kunt beginnen met de software.  Door de eenvoud leert u de software snel kennen en ook zaken welke u aanvullend nodig heeft. Deze kunt u dan toevoegen, zodat Odoo voor uw bedrijf steeds beter gaat werken. 

Vertel mij meer over Odoo

Met Odoo kunt u:

  • Stuklijsten beheren
  • Productieproces aansturen
  • Plannen
  • Uren registreren
  • Bewerkingen aansturen.
  • Shopfloor management

Odoo Maakbedrijf helpt een modern productiebedrijf

Laat u overtuigen door een demo van Odoo.  Wij geven u alvast een voorproefje met de volgende youtube film.  Hierbinnen verteld een jong modern maakbedrijf, zoals de uw bedrijf op welke wijze zij goed door Odoo worden ondersteund.

Hoe Odoo een jong dynamisch Amerikaans maakbedrijf helpt

Lokale ondersteuning

U heeft met Odoo Maakbedrijf een perfecte oplossing.  Graag gaat u aan de gang. U wilt in uw eigen taal worden ondersteund.  Graag wilt u contact met een partij, welke ervaring heeft met maak- en productiebedrijven binnen Nederland.  Voor u is belangrijk:

  • Snel contact
  • Ondersteuning
  • Hulp bij problemen

De software ondersteunt namelijk uw bedrijf en dient probleemloos te functioneren.

Twijfelt u nog. Wij inventariseren voor u de bedrijfsprocessen en kunnen voor u vlot bepalen of u voordeel kunt halen uit de implementatie van een ERP-pakket.

Ook heeft Odoo met OntwikkelingInEenvoud  en prima Nederlandse partner welke u goed kan ondersteunen met de software.

Maak een afspraak