14 Jan 2018 | ,

Syntess – WTell – ISAH

Wij hebben met WTell een koppeling tussen Syntess en ISAH gerealiseerd.

WTell Module F1572 koppelt Syntess aan ISAH

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om voor een klant een goede koppeling tot stand te brengen tussen Syntess en ISAH.  Hierbij worden de werkvoorbereiding en de calculaties in Syntess uitgevoerd en de logistieke aansturing van het bedrijfsproces door ISAH.  De stambestanden en de calculaties worden vanaf Syntess naar ISAH overgezet.

Door de realisatie van deze koppeling realiseren wij voor de klant dat zij vlot kan blijven calculeren in een voor hen bekend pakket.  Binnen het gehele bedrijf kan men goed blijven samenwerken, omdat de realisatie van projecten verder in ISAH wordt afgehandeld.

Onafhankelijk gekeken naar de beste combinatie

Wij hebben voor de klant onafhankelijk van de leveranciers goed gekeken welke combinatie of werkwijze tussen de pakketten het beste is.  Wij hebben hierdoor voor de klant de meest optimale oplossing gerealiseerd.  Tevens kunnen wij door onze software oplossing WTell vrij vlot en eenvoudig een koppeling tussen bedrijfsapplicaties realiseren en aanbieden.

Door het gebruik van WTell kunnen we de technische realisatie naar de achtergrond brengen en beter kijken naar uw bedrijfsproces en hoe u functioneel de applicaties wilt laten samenwerken.

Ouderwets overtypen hoeft niet!

Voordeel is een snelle oplossing voor de klant welke zonder overtypen met 2 verschillende systemen onafhankelijk van elkaar kan werken.

Tevens hebben wij een soort losse koppeling gerealiseerd waarbij beide systemen in principe los van elkaar updates kunnen uitvoeren en draaien zonder dat in principe rekening met de koppeling hoeft te worden gehouden. De klant behoudt flexibiliteit van keuze en updates.

Installatiebedrijven

Syntess wordt ook veelal gebruikt door installatiebedrijven en kan voor hen een goede oplossing zijn. Wij werken ook met Odoo welke door ons is aangepast voor die doelgroep.

Mocht u eventueel een softwarekeuze willen maken, dan kunnen wij voor u de voor- en nadelen van beide oplossingen inventariseren.

 

WTell als uitwisselingplatform

Deze module is een concrete toepassing van hoe wij WTell inzetten als uitwisselingsplatform tussen verschillende applicaties voor onze klanten.

Hierdoor kunnen wij bedrijven beter en vlotter laten werken.

Mocht u gegevens willen uitwisselen met Odoo of ISAH neem dan zeker contact met ons op.

Door het verbinden van uw bedrijfsapplicaties met WTell laten wij uw bedrijfsprocessen vlotter verlopen, zodat uw mensen zich bezig kunnen houden met het eigenlijke werk. U heeft meer overzicht en er zijn minder fouten doordat gegevens handmatig of op een andere wijze moeten worden overgedragen.

Remko Strating