10 Sep 2014 | ,

Vereenvoudig uw magazijn processen

Het goed registeren van uw goederen afhandeling is erg belangrijk. Ook is het noodzakelijk dat uw voorraadposities kloppen, zodat u weet of u bepaalde zaken vlot kunt leveren en/of uw producten moeten inkopen. Binnen uw ERP-pakket zijn de handelingen welke u hiervoor moeten laten uitvoeren vrij intensief en uw medewerkers moeten vele schermen doorlopen  en zijn hierdoor vaak het overzicht kwijt.  U wilt dit beter regelen en overweegt om een warehouse systeem aan te schaffen of consultants in te huren om hiervoor maatwerk te laten maken gekoppeld aan uw ERP-pakket.

U kunt met WTell vlot beginnen met een eenvoudige implementatie

De afgelopen jaren hebben wij gezien dat hiervoor vele oplossingen zijn bedacht en deze hebben wij deze binnen een module van WTell samengevoegd, namelijk Magazijn.  Binnen deze module kunt u uw inkooporders en productie opleveringen eenvoudig ontvangen.  Dit kunt u eenvoudig implementeren met het scannen van barcodes.  Hiermee wint u vrij vlot tijd en geld terug, omdat u sneller zaken kunt gaan boeken.

Onze applicatie werkt met een webbrowser en hierdoor hoeft u ook geen dure software of andere zaken aan te schaffen om meteen te beginnen met werken. Ons advies is dan vaak ook om gewoon eens te starten met onze standaard, waarna wij gezamenlijk over kunnen gaan tot mobiel werken en/of het gebruik van mobiele scanners.  Als blijkt  dat de werkwijze binnen WTell voor u goed is ingericht dan kunnen wij voor u vrij vlot dit implementeren.

Snel resultaat

Onze eerste klanten van de module magazijn melden dat zij nu vlot de boekingen kunnen verwerken  en snel inzicht hebben in de voorraadposities. Zij hoeven nu hiervoor niet meer in hun ERP-pakket in te loggen. Ook productiemedewerkers kunnen nu vlot zien waar zaken liggen, omdat op centrale locaties nu toegang op WTell met een webbrowser beschikbaar is gesteld.

Waar wacht u nog op

U kunt ervoor kiezen om uw huidige werkwijze afdoende te vinden of te kiezen voor een complexe implementatie met veel meetwerk aanpassingen.
Alternatief is dat u gewoon contact opneemt met Wilhelm Tell 085 – 760 8660 en u zult snel dat u vlot een verbetering zult ervaren.