7 Aug 2015 |

Wilhelm Tell begint met het implementeren van Odoo

Wij hebben onze eerste klant gevonden om dit veelbelovende ERP-pakket te gaan implementeren.  Vooral de aanpasbaarheid en het feit dat de code opensource is, spreekt ons enorm aan om met Odoo aan de slag te gaan. Ook willen wij gaan uitzoeken in hoeverre de mogelijkheden van Odoo zich in de praktijk gaan bewijzen.

Odoo ook voor u

Wij beginnen allereerst met de implementatie voor een kleine klant, waarbij de modulen boekhouding, verkoop , crm en projecten zullen worden geïmplementeerd.  Tevens zal worden onderzocht op welke wijze aanpassingen eenvoudig zijn te realiseren en op welke wijze de modulen op elkaar zullen reageren. Ons doel is te komen tot bepaalde product markt combinaties voor Odoo om daarmee de Nederlandse ERP-markt te gaan bewerken.

Gezien de eenvoud waarop dit pakket is te beheren en onze eerste ervaringen is Odoo echt een meerwaarde voor klanten.  Vooral de klanten welke niet geheel binnen de huidige standaard oplossingen vallen.

Ons doel is om bepaalde vaste combinatie van pakketten te ontwikkelen welke wij vrij eenvoudig aan verschillende doelgroepen kunnen leveren.

Odoo met WTell een goede combinatie

Het lijkt er daarnaast op dat Odoo prima met WTell kan communiceren en dat de rapporten welke vanaf WTell worden gemaakt. Prima in Odoo zijn weer te geven. Beide pakketten zijn webgebaseerd en kunnen prima naast elkaar gaan werken.

Onze eerste klanten

We hebben nu een installatiebedrijf en een handelsbedrijf als klant en deze bedrijven beginnen nu langzamerhand Odoo te gaan gebruiken.  Doordat we per afzonderlijke applicatie Odoo in gebruik kunnen nemen welke in tegenstelling tot andere pakketten meteen werken, hebben zij meteen voordeel met het gebruik van Odoo.  We rekenen op een goede stabiele samenwerking met onze klanten en dat zij met plezier en efficiëntie met Odoo gaan werken.