7 Apr 2016 |

Wilhelm Tell gaat samenwerken in PlusConsultants

Na ruim een 10-jaar zelfstandig een hoop klanten te hebben ondersteund, wordt het tijd voor een nieuw avontuur en dat is samenwerking om zo tot een nog betere dienstverlening van onze klanten te komen. Het doel is om gebaseerd op deze samenwerking te kunnen groeien en een leuk team van samenwerkende mensen op te bouwen.

Samenwerking met MKB-Ondersteuning John van Gorp

De activiteiten van WilhelmTell hebben zich ontzettend uitgebreid en ook met de ontwikkeling van de markt voor Odoo is een bepaalde inspanning vereist.  Het is fijn om dit samen te kunnen doen.

De bedoeling is dat John van Gorp zicht gaat focussen op de verdere ontwikkeling en ondersteuning van de klanten van ISAH en dat WTell en Odoo verder door Remko Strating zal worden ontwikkeld. Het potentieel en de technische mogelijkheden zijn enorm.

Het grote voordeel voor de ISAH-klanten is dat nu in principe verschillende ervaren consultants met elkaar gaan samenwerken zodat u als klant nog beter kan worden ondersteund.

Wilhelm Tell op de achtergrond

De nieuwe naam waaronder wij gaan werken is dan dus PlusConsultants en u zult vanaf nu onder deze naam door ons worden ondersteund.  Met de naam PlusConsultants willen wij benadrukken dat wij extra toegevoegde waarde willen toevoegen aan klanten.  Dit bent u uiteraard altijd al van Wilhelm Tell gewend en de verwachting is dat we dit kunnen blijven leveren.