16 May 2018 | ,

Upgrade Java10 Tomcat 8.5

De afgelopen weken is WTell aangepast. WTell draait nu onder Java10 en Tomcat 8.5. De doelstelling is om op korte termijn de code verder te moderniseren voor onze klanten, zodat WTell flexibeler wordt en nog vlotter kan worden ingezet. Onze klanten, welke met WTell werken gekoppeld aan Odoo of ISAH, zullen de komende tijd deze upgrade ontvangen. Deze upgrade is te beschouwen een tussenstap op weg naar Tomcat 9.

Nadat wij alle klanten hebben overgezet zullen wij beginnen met het aanpassen van onze source code, zodat deze voor onze klanten beter gaat werken. Dit maakt voor u de komende weken het terugvallen indien nodig naar de oude versie mogelijk als blijkt dat bepaalde zaken nog niet goed werken, omdat we de code in de tussentijd even voor u bevriezen.

Waarom zult u WTell gebruiken

Met WTell kunt u vrij vlot aanvullende functionaliteiten aan uw bedrijfsprocessen toevoegen zonder dat u complexe upgrades of maatwerk aanpassingen aan uw ERP-pakket hoeft te doen. U kunt denken aan werkvloer management (shop floor management), bedrijfsdata analyse (business analyses), koppelingen aan derde pakketten, 3D-Printers of uw CNC-machines (Internet of Things).

Ook zitten onze klanten WTell in als tussenlaag tussen verschillende applicaties en/of de communicatie van de website met het ERP-pakket.

U wilt als ondernemer uw bedrijf logistiek verbeteren en uw klanten bedienen. WTell helpt onze klanten hier hartstikke goed mee. U kunt meteen beginnen met verbeteren.

Meteen aan het werk met uw bedrijfsprcessen

Het grote voordeel is dat binnen WTell meestal standaard blokken aanwezig zijn om uw wensen te vervullen zonder dat er ingewikkeld maatwerk binnen uw ERP-pakket is benodigd

Aanpassingen binnen uw ERP-pakket betekenen vaak ingewikkelde complexe maatwerk aanpassingen of dat u een kostbare upgrade van dit pakket moet ondergaan.

U wilt toch uw werkprocessen verbeteren en niet schaarse technische IT mensen aan het werk zetten.

Let op: De ontwikkeling van WTell is in 2019 gestopt.  De functionaliteiten zijn nu middels maatwerk en standaard binnen Odoo te vinden.  U wordt aangeraden om op termijn naar een alternatief uit te kijken. Wij hebben voor Odoo gekozen, omdat de ontwikkeling vlotter kan worden uitgevoerd en deze ook grotendeels is uit te besteden.

Ga ook beter werken

Onze consultants kijken voor u verder dan alleen de software en het ERP-pakket waarmee u werkt. Wij willen uw bedrijf op een hoger plan brengen.

Remko Strating